10. nap Légy világosság! – Ráhangolódás a Karácsonyra – Törődés

Nagyon sokan élnek kiszolgáltatott, nehéz élethelyzetben körülöttünk. Kérd Isten személyes vezetését, hogyan tudnál segíteni nekik. A hajléktalan szállók, Anyaotthonok,  Krízis központok, Családsegítő szolgálatok nem csak decemberben várják a segítségünket.

Ha nincs személyes kapcsolatod krízisben élő emberekkel, imádkozz azért, hogy Isten mutassa meg neked, mely szolgálatot támogasd adományaiddal az év során, így segítve munkájukat. Ha ismersz olyan alapítványt, egyesületet, akiknek elismered az emberekért végzett áldozatos munkáját, szánj időt arra, hogy kifejezed ezt feléjük, megköszönve egész évben tett szolgálatukat. A szeretet és elismerés ezen formája sokat fog jelenteni nekik.

Olvasd el:  A 72. Zsoltár 13-14. verseit. Állj meg és imádkozz egy általad ismert szolgálatért, és azokért az emberekért, akiket ők elérnek.

Imádkozz azokért az ismerőseidért, akik arra szentelték az életüket, hogy segítsék a szenvedő és szükségben élő embertársaikat. Köszönd meg Istennek a szolgálatukat és az együttérző, tettre kész hozzáállásukat. Kérd Istent, hogy a szívedet fordítsa a szenvedők felé. Imádkozz azért, hogy Isten formája az életedet, hogy egyre több lehetőséged legyen arra, hogy Isten szeretetét tükrözhesd azok felé, akiknek leginkább szükségük van ezen szeretet megtapasztalására.



 (crosswalk.com, fotó: meska.hu)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések